Ziua “Pay it Forward” – 29 aprilie 2010

Ce pacat ca am aflat abia acum de actiunile acestea. Ce pacat ca oamenii astia nu iau legatura cu oamenii din ISJ, poate asa activitatile ar fi mai usor cunoscute. Din experienta ultimilor ani, stiu ca e greu  sa "urnesti" copii doar la primele activitati, deja de la a doua, a treia activitate, vin singuri sa te roage sa  ... "mai facem".

Asa ca, avand in vedere ca tematica din titlu se incadreaza perfect si pe contextul anilor europeni 2010, respectiv 2011, consider perfecta ideea zilei "Play it Forward". Asadar, ce este "Play it Forward"?

"In fiecare an, in ultima zi de joi a lunii aprilie se sarbatoreste ziua “Pay it Forward”. Multi dintre voi poate au citit cartea scrisa de Catherine Ryan Hyde care sta la baza acestei miscari, sau au vazut filmul “Pay It Forward”. Este povestea unui băiat care a făcut trei fapte bune pentru trei persoane. În schimb, tot ce a dorit copilul a fost ca acestea să faca la randul lor fapte bune pentru alte trei persoane şi să păstreze acest ciclu in miscare.

O  fapta buna poate nu mai conteaza chiar asa mult in ziua de astazi, dar daca fiecare ar face ceva bun pentru altcineva, atunci acest ciclul al generozitatii şi bunatatii poate va aprinde acea flacara din sufletul fiecaruia care ne va ajuta sa devenim Oameni mai Buni.

Alatura-te grupului “Pay it Forward Romania”  http://groups.to/payitforwardro/  si sarbatoreste ziua “Pay it Forward” in fiecare zi, daca se poate" :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu